S-nest

Lieve Silke Út it suden

x

    Abe Jilles van Holwerda Sathe

 

 

In Abe Jilles hebben we het eerste vriendje voor onze Lieve gevonden. We zijn heel erg blij met deze mooie combinatie. We hopen dan ook op een mooi nest Friese stabij pups.

Net als zijn vader Tjibbe (Jilles) woont deze knapzak in Friesland en wel in het mooie IJlst. 

 

Abe

Abe is een sociale, vrolijke en relaxte hond. Hij houdt van spelen en ravotten. Zwemmen doet hij ook graag en goed. Speuren, detectie en apporteren vindt Abe erg leuk om te doen. Lekker met zijn neus aan het werk, daar geniet hij het meeste van.

Hij gaat mee aan de fiets of loopt samen met de baas hard. Met kinderen is Abe erg lief en hij kan goed samen met andere honden. Hij bekijkt ze graag eerst even op afstand om vervolgens enthousiast hond en baas te begroeten. Ook kan Abe goed met onze konijntjes, hij is erg voorzichtig met ze. 

Harde geluiden en vuurwerk kan hij goed hebben. Abe gaat mee op tentvakantie en geniet van de aandacht die hij op de camping krijgt. Dan ligt hij als een koning voor de tent te stralen. In een restaurant of op een terras ligt hij geduldig onder de tafel te wachten tot het tijd is om naar huis te gaan. Ook is hij altijd blij als hij toch net even de aandacht van een voorbijganger kan pakken.

Kort gezegd: Abe is een actieve Friese stabij reu die van karakter gemoedelijk en evenwichtig is.

Groetjes Audrey

 

 

Youtube filmpje van Abe

Zie ons S-nest dekking en dracht 


zooplus.nl