P-nest

Imke Renske Út it suden

x

    Kiet                          

 

We hebben in de Belgische Drentsche Patrijshond Kiet de tweede verloofde gevonden voor onze Sterre.

Kiet is een lieve sociale hond. Hij is een allemansvriend, waaks, bejaagd en zo nu en dan best wel koppig – een lekkere eigenwijze drent dus. 

Hij is het liefste samen met zijn mensen roedel en zijn zoon Kenzo, maar enkele uurtjes alleen zijn vindt hij ook geen probleem.

Kiet heeft alle voorgeschreven gezondheidstesten met succes ondergaan: HD B, ED vrij, SD vrij, PRA vrij en vWd vrij.

Op zondag 27 januari 2019 zijn we samen met Sterre in het Belgische Berlaar kennis gaan maken met Kiet, zijn zoon Kenzo en hun baasjes Luc en Katja. Net als zijn vader heeft Kenzo een fantastisch karakter, ook Kenzo is bejaagd en klaar om vader te worden. 

 

Sterre is loops …

Deze mooie combinatie van Drentsche Patrijshond lijnen heeft een mooi laag inteeltcoëfficiënt van 12% op 10 generaties, daarom waren wij onder andere op zoek naar nieuwe baasjes die zich in willen gaan zetten voor het behoud van dit fantastische ras de Drentsche Patrijshond.

Om een ras gezond te houden is het nodig dat uit elk nest 2 tot 3 nakomelingen ingezet gaan worden voor de fok. We hebben dekreuen en fokteven nodig. We hebben jullie nodig! Uiteraard zullen wij u daarbij begeleiden. 

 

Zie ons  P-nest dekking en dracht


zooplus.nl