Aiko Foppe Út it suden

Aiko is een zeer vriendelijke sociale hond. Echt een goede sul zegt zijn vrouwtje weleens. Zeker niet haantje de voorste of angstig, kan wel wat gereserveerd / kat uit de boom kijkend zijn. Hij zoekt vertrouwen op het moment dat er met hem gewerkt wordt. Geef je deze dan zet hij zich met het grootste plezier helemaal voor je in. Hij houdt er enorm van om samen te werken. Behendigheid, waarmee Kirsten in juli 2010 begonnen is, vindt hij bijvoorbeeld geweldig.

aiko linkerzijde

aiko rechterzijde

 

 

 

 

 

 

Ook is Aiko gek op de kinderen van zijn baasjes – Demi en Ryan – met hen is hij de dikste maatjes. Vanwege hun hobbykwekerij met valkparkieten en kleine webwinkel krijgen ze regelmatig mensen en kinderen op bezoek. Iedereen wordt even vriendelijk en enthousiast begroet. Hoe meer publiek hoe gezelliger hij het vindt.
Het is een ontzettende schat waar ze enorm blij mee zijn.

Aiko’s hobby’s:

Trainen (o.a behendigheid), wandelen en fietsen.

Daarnaast speelt hij uiteraard erg graag en geniet altijd van aandacht. Ook is lekker luieren een hobby, zeker na een lange wandeling of een intensieve training.

Sinds september 2012 woont zijn Finse dochter Dine bij hem en zijn roedel. Zij mag alles van hem: aan zijn oren trekken, al pikt ze zijn bia bed in het maakt hem niets uit alles vindt hij goed.

Dine met haar vader Aiko

Dine met haar vader Aiko

 

 

 

  

 

zooplus.nl