G-nest

Ayla

X

Tobias van Drentenpassie

 

NHSB 2518819 Tobias van Drentenpassie

NHSB 2518819 Tobias van Drentenpassie

NHSB 2764183 Ayla

NHSB 2764183 Ayla

 

Vorig jaar in september 2012 hebben Renske en Tobias elkaar ontmoet op de DD-dag in Drenthe. Een fantastische dag waar ongeveer 50 drenten en hun baasjes genoten hebben van een heerlijk samenzijn.

De honden konden er vrij spelen en rondlopen, en op tijd hun rust nemen, terwijl hun baasjes gezellig kletsten onder het genot van een glaasje vocht en een lekker hapje.

Door de klik die Renske en Tobias met elkaar hadden en uitstraling qua type, is toen het idee ontsproten om Renske eind 2013 door Tobias te laten dekken. Na goedkeuring van de Fokbeleidscommissie (FBC) van de vereniging ‘De Drentsche patrijshond’ was het deze week zover.

Het laatste weekeinde van oktober hebben zij elkaar weer in Drenthe teruggezien, hun beider geboortegrond. In Exloërveen is hun verloving beklonken.

Tobias is een echte ouderwetse Drenten reu, robuust en zacht van karakter. Tobias breng je niet van zijn stuk!

Net als Tobias is onze Renske heel lief voor kinderen. Ze apporteert als de beste, daar hebben we dan ook geduld voor moeten koesteren want deze dame is af en toe behoorlijk ondeugend. Ze is zeer baasgericht en ontzettend lief. Ze vindt het heerlijk om bij je in de buurt te zijn. Een heerlijke knuffel !!

 

Zie G-nest dekking en dracht !


zooplus.nl