Jelske

Parel Sterre Út it suden – onze Jelske

 

Jelske is een dochter van onze Sterre en Kiet uit België. Ze is geboren op 13 april 2019 in ons P-nest. Met 7 weken hebben wij besloten dat dit lieve pittige leergierige dametje met jachtinstinct bij ons zou blijven.

 

Baasje is lief

 

7,5 Week oud ging ze met mij al mee naar de puppy-jachttraining bij Jachthondenschool Jachtpassie van Judith van Dijk en Loes van den Elsen.

Daar ging ze er na een korte kennismaking meteen met een konijnen dummy van 250 gram vandoor. Ondertussen heeft ze haar eerste zwemles gehad en brengt ze keurig netjes de dummy voor. 

 

Jelske en ik moeten samen nog heel veel leren tijdens de jachttraining. We hebben er veel zin in.

Jelske 3 jaar

Ondertussen zijn we 3 jaar verder. Jelske is uitgegroeid tot een heerlijke Drenten dame. Ze heeft een paar showtjes gelopen, niet veel aangezien toen ze 9 maanden oud was de COVID19 pandemie uitbrak. 

Ze heeft zo haar fokkwalificaties voor haar exterieur binnengehaald. De gezondheidsonderzoeken zijn gedaan: PRA voorlopig vrij, HD A 37,5 en ED vrij, vWd vrij.

We konden op zoek naar een eerste vriendje dat we gevonden hebben in Zepp fan ’t Suydevelt. Op 11 juli 2022 is haar eerste nest pups geboren, drie zonen en twee dochters ons W-nest.zooplus.nl