E-nest

Ayla

X

Timo van de Haeckpolder

 

Bij kennel Út it suden het eerste Drentsche Patrijshond nestje voor onze Renske, we hebben voor haar een knappe vent gevonden in de reu Timo van de Haeckpolder.

In september 2011 is Renske twee jaar geworden. Ondertussen heeft ze al prima showresultaten binnengehaald. Ze heeft van haar ouders Britt fan ’t Suydevelt en Max fan ’t Suydevelt mooie A-heupen gekregen . Ook zijn haar ogen voorlopig vrij verklaard.  Eerst wilden we met haar half 2012 een nestje pups fokken, maar omdat ze wat later loops werd dan verwacht, hebben we onze plannen naar voren gebracht.

Eind november 2011 is ze door Timo gedekt. Timo woont bij Jaap en Froukje Hoeksema in Exlöerveen. Timo was van een heel goede vriend van Jaap, toen deze overleed, is Timo bij Jaap en Froukje komen wonen.

Timo van de Haeckpolder

Timo van de Haeckpolder

Timo is een zachtaardige en zeer kindvriendelijke hond die voor je door het vuur gaat. Hij heeft behoorlijk jachtbloed in zich en is heerlijk ondeugend.

Ook onze Renske is heel lief voor kinderen. Ze apporteert als de beste, maar daar hebben we dan ook geduld voor moeten koesteren want ook deze dame is af en toe behoorlijk ondeugend. Ze is ook zeer baasgericht en ontzettend lief. Ze vindt het heerlijk om bij je in de buurt te zijn. Een heerlijke knuffel !!

Op zaterdag 28 januari 2012 zijn Timo en Renskes pups geboren: 4 reutjes en 2 teefjes: Lena, Pip, Wolk, Ozzie, Toby en Noah !

Heerlijke Drentsche Patrijshond pups !!

 

Zie ons E-nest pups geboren !!zooplus.nl