R-nest pups en hun baasjes

Baasjes wat hebben wij genoten van jullie schatten. De tijd met hen is omgevlogen. 

 

Het weekend van Pasen nadert. Tweede Paasdag zijn de pups Lieke, Renske, Syb en Roelke 8 weken oud, de eerste twee vliegen het Paasweekend uit. 

Lieke en Renske mogen nog een weekje langer bij ons blijven. 

Vanwege de corona crisis blijft Lieke langer in Nederland dan gepland. Liekes baasjes Joke en Peter wachten in Canada vol geduld op haar. De corona pandemie die de hele wereld in zijn grip houdt, heeft tot gevolg dat er voorlopig niet gevlogen mag worden. Vol liefde zal Lieke haar eerste levensmaanden opgevangen worden in de roedel bij mama Hinke in Grashoek onder de hoede van Henrico en Martin.

De pups en hun baasjes

 

En dan eindelijk is het 23 juni. De pups zijn ondertussen 18 weken oud. Lieke heeft het super gehad bij Henrico en Martin. Een betere socialisatie kun je je voor je pup niet wensen. Overal heeft Henrico haar mee naar toe genomen: naar bevriende fokkers om haar met allerlei verschillende rassen kennis te laten maken; naar zijn werk op het Citaverde College waar ze in aanraking is gekomen met de leerlingen, geiten, varkens, kippen en nog veel meer dierensoorten. Ongelofelijk wat is dit meisje in een warm mandje beland als voorbereiding op haar vlucht naar Canada en haar leven daar.

In Canada hebben Joke en Peter zoals gezegd vol ongeduld en verlangen op hun Lieke gewacht. Ze kregen meerdere teleurstellingen te verwerken omdat er weer een vlucht naar Nederland vanwege de corona perikelen niet door kon gaan. Uiteindelijk is het dankzij Kim een lieve vriendin gelukt om Lieke naar Canada te laten vliegen. Daar wachtten Joke en Peter haar vol verwachting op. 

Hier in Nederland vloeiden meerdere tranen toen het verlossende woord kwam dat Lieke veilig was geland en goed door de douane was gekomen. Joke en Peter konden hun meisje eindelijk in hun armen sluiten.   

En Lieke?

Het is dat wij beter weten. Het is net alsof zij altijd in Canada gewoond heeft. Niets maar dan ook helemaal niets heeft ze ‘geleden’ van haar lange vlucht naar Canada. Zo’n stabiel en lief karakter heeft ze. 

Lieve Lieke veel geluk daar aan de andere kant van de oceaan samen met Joke, Peter en je vriendinnetje Femke !                                                                                                                                                                                                                                                             

Zie ons R-nest fokkersdag