Sammy en Frodo pups geboren 19-02-2019

Sammy en Frodo pups geboren 19-02-2019

 

Friese Stabij pups geboren op 19 februari 2019 in Rozenburg bij Friese Stabij kennel Rohandín. Lees en volg hier hun verhaal.

De dagen voor Kerst 2018 op 23 en 24 december heeft Sammy (Hylke Jelmer Út it Suden) zijn tweede vriendinnetje Frodo (Jiske-Frodo Rohandín) mogen dekken. Alle twee de dekkingen gingen erg vlot. De duimen draaien dan ook hard voor mooie nakomelingen voor Sammy en Frodo. Hopelijk mogen ze beiden in februari voor de tweede keer ouders worden, hun eerste nestje samen.

Eerste geslaagde dekking tussen Frodo en Sammy

De drachtecho stond gepland op 21 januari 2019 en yes goed nieuws Frodo is drachtig! Er werden maar liefst 8 pups geteld! Diny Dinkela en haar dochter Frederieke hopen februari 2019 een nestje Friese Stabij pups te verwelkomen.

Met twee zo’n fantastische ouders worden het vast hele mooie pups met een super karakter!

Nog 10 dagen te gaan

Dinsdag 19 februari 2019 kregen wij vanuit Rozenburg het leuke nieuws dat er 8 pups waren geboren. Sammy en Frodo de trotse ouders zijn van 5 zonen en 3 dochters. Frodo en haar kroost maken het goed. Na de blijde boodschap ging de trotse papa Sammy heerlijk wandelen met zijn baasjes Piet om de spanningen rondom de geboorte van zijn kids eruit te lopen.

Friese Stabij Sammy

Trotse papa Sammy

Friese Stabij kennel Rohandín contact opnemen met Diny Dinkela.

 

U kunt de pups van Sammy en Frodo volgen op de website van Friese Stabij kennel Rohanín of op de facebookpagina van de kennel.

Ook Sammy heeft een blog waarop u hem kunt volgen:  Hylke Jelmer Út it suden