Boaike Yep Út it suden

Boaike Yep Út it suden werd als eerste pup geboren in het tweede nestje van onze Friese stabij Fenna. Zijn papa is Yep fan ’t Fûgelhiem.

bas 7 wekenDe eerste acht weken ging Boaike Yep Út it suden als Mozzy door het leven. Na acht weken werd hij omgedoopt tot Bas.

Bas ging wonen bij een jong gezin en daar bracht hij de eerste 2,5 jaar van zijn leven door. Toen kwam daar door omstandigheden verandering in en er moest voor Bas een ander liefdevol plekje gevonden worden.

Dit plekje heeft hij ondertussen gevonden en sinds december 2012 woont hij bij twee hele lieve mensen waar hij helemaal op zijn plek is. Ook krijgt hij daar regelmatig gezelschap van een vriendinnetje en een vriendje: Sara en Spoiler. Een bordercollie teefje en een stabijreu, net als Bas ook een herplaatser. Samen hebben ze dan veel plezier.

 

bas in water

Bas is een super lieve sociale en stabiele reu. Hij is goed opgevoed en luistert prima. Hij heeft alleen een klein nadeeltje: Bas is helemaal gek van water net als zijn vader en moeder, dus hij heeft het niet van een vreemde. Ziet Bas water, dan willen zijn oortjes meestal niet meer helemaal werken.

Bas heeft zijn plekje gevonden en is helemaal happy !zooplus.nl