G-nest dekking en dracht

Half oktober werd Renske loops. We gingen naar de dierenarts om daar een uitstrijkje te laten maken. Alles zag er goed uit, haar progesteron werd geprikt en het laatste weekeinde van oktober gingen wij met haar naar Drenthe waar ze in Exloërveen haar verloofde Tobias weer zou ontmoeten.

Het was nog een dagje te vroeg en daarom kon ik zelf deze keer niet bij de eerste dekking zijn. Vol vertrouwen liet ik haar achter bij de familie Hoeksema: bij Froukje, Jaap en Renskes fokster Esther.

Zondag vond de eerste dekking plaats, gevolgd door de tweede en derde dekking de dagen erna.       Iedere keer werden wij op de hoogte gebracht d.m.v. een smsje, een belletje of een foto.

 

Dekking Renske door Tobias liefdevol begeleid door Jaap en Froukje

Dekking Renske door Tobias liefdevol begeleid door Jaap en Froukje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Die woensdag heb ik haar weer opgehaald en ook Tobias baasjes waren blij dat hij weer mee naar huis mocht. Daarna was het wachten geblazen.

Op 4 december hebben we Renske laten echoën en It sil heve ! Ons gevoel liet ons niet in de steek, Renske en Tobias verwachtten pups.

 

G-nest Renske echo foto .. 90

 

Net als de vorige keer gebeurde het nu weer: Tot het maken van de echo was Renske nog geen gram aangekomen. De echo was gemaakt – we wisten dat ze drachtig was en meteen zagen we het ook. Onvoorstelbaar, ze werd nog rustiger (dat was al een eerder symptoom) en ze werd dikker en zwaarder en nog knuffeliger. Heerlijk, een lekkere drachtige dame.

Ze blijft heerlijk mee wandelen en is in topconditie. De weken vliegen voorbij en een dikke week voor de uitgetelde datum brengen we de kraamkamer weer in orde. Alles wordt gedweild, werpkist gepoetst en in elkaar gezet.

Tussen Kerst en Nieuw mogen de pups geboren worden.

 

Zie G-nest pups geboren !


zooplus.nl